Harta de acoperire

Legendă

 

Semnal 4G

Ai viteză de download la internet de până la 75 Mbps astfel încat să te bucuri din plin de experiența online: streaming, multimedia și orice altceva îți face pe plac.

 

Semnal 3G excelent

Ai semnal de voce și viteză mare de download la internet astfel încât să te bucuri din plin de experiența online: multimedia, navigare, messaging și orice altceva îți face pe plac.

 

Semnal 3G moderat

Ai semnal de voce și poți naviga pe internet la viteză mare, poți descărca ce ai nevoie la o viteză moderată, ai acces la email și messaging cât cuprinde.

 

Semnal 3G satisfacator

Ai semnal de voce dar poți și naviga pe internet în voie, poți folosi fără grija emailul și să comunici cu cine ai nevoie pe messenger. Poți chiar să descarci și documente, poze sau melodii.

 

Semnal EDGE

Ai semnal de voce și internetul la îndemână oriunde, oricând și oricât ai nevoie. Poți să navighezi pe internet, să folosesti email-ul sau să comunici pe messenger.

Sugestii acoperire

Pentru că vrem să venim în întâmpinarea nevoilor tale de comunicare, suntem deschişi sugestiilor tale referitoare la dezvoltarea şi îmbunătăţirea ariei de acoperire.

Vezi detalii

Despre harta de acoperire COSMOTE Connect 4G

Harta indica zonele în care utilizatorii COSMOTE pot beneficia de servicii cu ajutorul terminalelor mobile (telefoane, modemuri, etc), fiind generată cu ajutorul unui software de predicție și reprezentare la scară.

Vezi detalii
do not delete

Aici găsești rapid răspunsul la întrebarea ta:

 

Sună-ne la:

021 9396 - Suport pentru operațiuni online

Trimite-ne un mesaj

și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.